Vill du veta hur du hittar, fattar och vinner nya affärer?

Vi erbjuder just nu en kostnadsfri digital utbildning. Utbildningen består av 3 korta avsnitt på fem minuter vardera och ämnena vi går igenom är:

✅ Hur ser potentialen ut på den offentliga marknaden?

✅ Hur gör du för att hitta affärer anpassade för just dig?

✅ Och det viktigaste, hur gör du för att vinna affärerna?

Kundcase

Metagruppen
Johan Slotte

“Vi på Metagruppen hade behov av nya kunder och affärer. Vi hade hört talas om att offentlig sektor kunde vara en lösning. Men vi visste vare sig var man kunde hitta affärerna eller hur allt fungerande och än mindre hur vi skulle vinna en affär. Jag råkade se ett inlägg på Facebook om PublicInsight som ledde mig till en introduktions-utbildning som gav oss inspiration."

Läs mer...

HejEngagemang
Emma Egnell

“Vi tog hjälp av PublicInsight för vår anbudsproduktion där deras affärscoach hjälpte oss kvalitetssäkra anbudet. Det passar oss bra att dela på eventuell vinst istället för att betala höga konsultkostnader i förväg."

Läs mer... 

Rouse AB
Erik Oskarsson 

“Vi har under flera år sneglat på den offentliga marknaden och den intressanta potential som finns där. Genom att börja anlita PublicInsight och vår egen Affärs-PT har vi både hittat och vunnit tre större avtal under senaste året. Affärer som vi hade missat och om vi mot förmodan hade hittat dem sannolikt inte kunnat vinna utan vår Affärs-PT."

Läs mer...

Trädgårdscenter
Martin Timonen

“Vi ville vara säkra på att läsa upphandlings-annonsen på rätt sätt och att vi inte gjorde några onödiga misstag när vi tog fram våra anbud.

Läs mer...


Missa inte de senaste affärerna!

Boka möte med en Affärs-PT

Låt våra Affärs-PT hitta och vinna dina affärer

Boka möte med en Affärs-PT