Vill du veta hur du hittar, fattar och vinner nya affärer?

Vi erbjuder just nu en kostnadsfri digital utbildning. Utbildningen består av 3 korta avsnitt på fem minuter vardera och ämnena vi går igenom är:

✅ Hur ser potentialen ut på den offentliga marknaden?

✅ Hur gör du för att hitta affärer anpassade för just dig?

✅ Och det viktigaste, hur gör du för att vinna affärerna?

Svenska startup bolag får tillgång till EU-affärer

 

Inom EU köper offentlig sektor för 2 000 miljarder euro, varje år. Många svenska startups och mindre bolag skapar ofta innovativa tjänster och produkter som är både bättre och billigare än de som köps in av de stora etablerade leverantörerna. Däremot har de sällan kännedom om de offentliga inköpen - och hur det går till att lämna anbud i snåriga regelverk.

Det svenska techbolaget PublicInsight öppnar nu denna marknad även för bolag som helt saknar erfarenhet av offentliga upphandlingar. Flowfactory är en sådan startup, som ser stora möjligheter nå ut med sin unika lowcode-plattform för augmenterad systemutveckling.​
 

Fredrik Lindqvist, VD på Flowfactory säger 

"Vi har redan flera kunder inom offentlig sektor i Sverige trots att vi saknar tidigare erfarenhet av offentliga upphandlingar - som vi upplevt som både snåriga och svårnavigerade.  PublicInsights tjänst öppnade verkligen ögonen för hur vi kan hitta affärer både i Sverige och hela Europa, på ett och samma ställe. Det är numera självklart att ta med oss detta i vår löpande affärsutveckling".


Fredrik Tamm, vd på PublicInsight säger

"Flowfactory har skapat en unik produkt och är ett bra exempel på svensk innovation som den offentliga sektorn både efterfrågar och behöver. Vi är glada att vår tjänst kan hjälpa dem att nå hitta affärer inom hela EU. Oavsett om det är inom medtech, hälsa, utbildning eller byggnation, så är faktiskt offentlig sektor de största köparna som har både behov och intresse för innovativa lösningar".

 

Om PublicInsight och tjänsten
PublicInsights vision är att alla seriösa företag ska kunna göra offentliga affärer. Detta ökar innovation och utveckling inom bl a hållbarhet och ger små och nystartade bolag möjlighet att bredda sin marknad. Och som skattebetalare får vi alla ”mer pang för pengarna”.

PublicInsight har skapat en unik AI-baserad tjänst som direkt hjälper företag att hitta och vinna offentliga upphandlingar, utan behov av konsulter. Detta är unikt, då andra tjänster kräver expertstöd för att konfigureras för varje bolag.

Tjänsten är utvecklad för att en internationell marknad med fokus på EU och USA där utmaningarna är liknande för småbolag och startups att hitta fram till de offentliga affärerna.

Länk till tjänsten: https://app.publicinsight.se/login

Ett gratiskonto tar mindre än 1 minut att skapa, det enda som krävs är ett företagsnamn.

 

Om FlowFactory
FlowFactorys vision är att sprida digital läskunnighet. Genom att Flowfactorys applikationer byggs i visuella gränssnitt kan slutanvändare och utvecklare arbeta tillsammans för att skapa perfekta resultat, upp till tio gånger snabbare än vid traditionell systemutveckling.

 

Kontakter:
Fredrik Tamm, VD, PublicInsight, +46 70-712 43 57, fredrik.tamm@publicinsight.se
Fredrik Lindqvist, VD, FlowFactory, +46 70-999 99 68, fredrik.lindqvist@flowfactory.com