Vill du veta hur du hittar, fattar och vinner nya affärer?

Vi erbjuder just nu en kostnadsfri digital utbildning. Utbildningen består av 3 korta avsnitt på fem minuter vardera och ämnena vi går igenom är:

✅ Hur ser potentialen ut på den offentliga marknaden?

✅ Hur gör du för att hitta affärer anpassade för just dig?

✅ Och det viktigaste, hur gör du för att vinna affärerna?

PublicInsight inleder partnerskap med Sunne kommun

Sunne kommun erbjuder företagarna kostnadsfri matchningstjänst

För att intressera och inspirera fler företag i Sunne att hitta vägen fram till en offentlig affär har Sunne kommun valt att inleda ett samarbete med PublicInsight. Företagarna i Sunne kommer nu att erbjudas tre månaders kostnadsfri tillgång till vår matchningstjänst.

Under våren har Fredrik Tamm, VD på PublicInsight, deltagit på företagsträffarna ‘Mötesplats näringsliv’ som anordnas av Sunne kommun, där han berättat mer om hur företagare kan hitta och vinna offentliga affärer. Läs mer om dessa inspirations- och kunskapsträffar här. (https://sunne.se/kommun/jobb-och-foretagande/foretagsservice/motesplats-naringsliv/lar-dig-mer-om-offentliga-affarer/)

Med vår nylanserade matchningstjänst ‘Go/No Go’, som med hjälp av AI matchar företag med affärer som finns tillgängliga i sin bransch och marknad, kommer Sunne kommuns företagare enkelt kunna hitta nya affärsmöjligheter. Syftet med samarbetet är att intressera fler företag till den offentliga marknaden, och så att fler företagare i Sunne kan lära sig mer om offentliga upphandlingar. Utöver matchningstjänsten erbjuds även en egen Affärs-PT som guidar företagarna rätt.


❝Det känns jätteroligt att kunna erbjuda en sån här möjlighet, och vi har redan sett stort intresse. En av deltagarna på föregående ‘Mötesplats näringsliv’ hörde av sig samma dag för att få hjälp att komma i gång, ett tecken på att viljan verkligen finns bland Sunne-företagarna❞
- säger Fredrik Tamm, VD på PublicInsight.


Så här fungerar det:

Läs mer här