Vill du veta hur du hittar, fattar och vinner nya affärer?

Vi erbjuder just nu en kostnadsfri digital utbildning. Utbildningen består av 3 korta avsnitt på fem minuter vardera och ämnena vi går igenom är:

✅ Hur ser potentialen ut på den offentliga marknaden?

✅ Hur gör du för att hitta affärer anpassade för just dig?

✅ Och det viktigaste, hur gör du för att vinna affärerna?

Dubbla dina intäkter med offentlig marknad

Så hittar du nya kunder på den offentliga marknaden - dubblera dina intäkter

"Genom digitala verktyg och expertrådgivning hjälper vi företag som vill öka sin försäljning mot den offentliga marknaden. Vår tjänst är banbrytande och förenklar processen för småföretagare som med rätt inställning kan öka sin affärsförmåga och dubblera sina intäkter"


I en nyligen publicerad artikel i tidskriften Innovativa företag berättar vår ordförande Lee Wermelin om de förändringar vi sett den senaste tiden på marknaden och hur vi anpassat vårt erbjudande för att matcha det behovet. 

Visste du att det görs offentliga affärer för 107 miljoner SEK i timmen, 365 dagar om året inom alla branscher i Sverige? Idag är marknaden för den offentliga sektorn full av myter och krångel och fler små bolag borde få tillgång till de offentliga affärerna. Med PublicInsights AI baserade SaaS-tjänst krävs inga förkunskaper. Den hittar och matchar affärerna och dessutom hjälper den dig att vinna dem. 

För företag är försäljning en process som inte kan garantera resultat. Att få nya kunder är bland det tuffaste som finns, det är svårt att beräkna och det är väldigt dyrt för företag. Det vi gör är att vi hjälper företag att hitta nya kunder inom den offentliga sektorn, förklarar Lee i artikeln.

Vi hjälper dig att lägga ditt första anbud. Tjänsten öppnar upp både den svenska och hela EU-marknaden på samma ställe till ett och samma pris. Vi har ett ett brett nätverk av anbud och det vi kan erbjuda anbudskonsulterna är ett ständigt flöde av kunder. Vår plattform gör att samhället får ett bättre fungerande ekosystem. Det handlar om att använda de företag som rör sig inom ekosystemet på ett smartare sätt, ungefär som Uber.

→ Läs mer om vårt nya PT-konto här: Skaffa ett PT-konto


I takt med att det börjar bli tufft för småföretag att hitta säkra affärer och det kanske kommer vara ännu svårare de kommande åren behöver de hitta nya vägar och andra affärer. Då är det fantastiskt med den offentliga sektorn.

"Den offentliga marknaden köper lika mycket varje år, de betalar i tid och ofta är kontrakten långa vilket innebär att du kan bygga upp en trygghet med resten av verksamheten. De flesta företag känner till marknaden men när de hör att det finns 1200 miljarder i affärer att välja mellan, förstår de att de måste vara där. Men för att förstå det och stänga den första affären behöver de hjälp. Det är en lång uppförsbacke för många, speciellt för mindre bolag. Å andra sidan kan man fundera på varför stora bolag har avdelningar med personal som inte gör något annat än att lägga anbud hela dagarna. Det är för att det är lönsamt och det går att vinna dem, säger Lee."

Den offentliga sektorn är en trygg betalare som är okänslig för lågkonjunkturer. De kommer att handla oavsett. Vi jobbar även med avancerad modern teknik för att ta tag i och utveckla den här marknaden. Det ska inte kosta en massa pengar för att jag som företag ska hålla reda på vilka anbud som kommer. Vi vill att de bästa leverantörerna ska bjuda.

Läs hela artikeln här: INNOVATIVA FÖRETAG