Intresserad av en egen affärs-PT?

PublicInsight PT ser till att du kommer igång, håller koll på dina affärsmöjligheter och föreslår vilka affärer du ska göra.
Fyll i formuläret för att veta mer!

  • Personligt coachmöte vid uppstart av ditt abonnemang
  • Proaktiv bedömning av potentiella affärer av din PT
  • Din PT gör löpande Go/ No go bedömning av matchade affärer
  • En konkurrentanalys varje år 

Rådgivning

Ett komplement till ditt PublicInsight-konto är våra rådgivningstjänster som vi anpassar efter just dina behov. Rådgivarna i PublicInsight Consulting, tidigare DoubleCheck, är ledande marknadsexperter med gedigen erfarenhet. De står bakom de första nationella insamlingarna av de offentliga inköpens värde och definitionen av den offentliga marknaden

Vill du ha hjälp att genomföra och vinna ett anbud? Eller vill du kanske ta ett mer strategiskt grepp om hela affärsprocessen eller skaffa dig en bättre marknadsinsikt?

Läs mer nedan om hur våra erfarna rådgivare kan hjälpa dig på vägen till en lyckad affär.

PublicInsights allmänna villkor för rådgivning

Anbudscoaching

Vinn anbuden med rätt coach

Vi hjälper dig att välja affärsmöjlighet och matchar dig med rätt coach i rätt tid, utifrån dina behov. Våra erfarna anbudscoacher stöttar dig i hela ditt anbudsarbete. 

Vi hjälper dig även att bevaka affärsmöjligheter och sålla bland upphandlingsannonser. Du får också möjliighet att boka regelbundna möten kring taktisk rådgivning eller coaching.
Kontakta oss

Visa mer

Marknadskonsulter

Experter på den offentliga marknaden

Med kunskap, erfarenhet och lösningar påverkar vi den offentliga marknaden. Våra konsulter kombinerar skärpan i affärsstrategisk analys med praktiska och konkreta råd för hur den offentliga affären ska fungera.

Med hjälp av marknadsrapporter och analyser skapar vi förutsättningar för att du ska välja rätt kunder och de bästa affärerna. Med fakta som beslutsstöd lyckas du ännu bättre med dina offentliga affärer.
Kontakta oss

Visa mer