Våra partners

För att PublicInsight ska kunna erbjuda ett ekosystem av tjänster för en bättre offentlig marknad är vi beroende av strategiska och kunniga partners. I våra val av partner är det avgörande att de organisationer som vi väljer ut delar vår vision om att gemensamt bidra till en bättre fungerande offentlig marknad. Vissa av våra partners bidrar med viktig information, andra bidrar med viktiga funktioner och en del av våra partners har egna tjänster som vi bedömt som nytänkande och avgörande i förflyttningen som offentlig marknad genomgår just nu.

Vilka våra partners är just nu ser ni nedan – Är du själv intresserad av att bli en partner? Kontakta oss gärna och berätta er om vad ni kan bidra med!

E-avrop/Pabliq

En av marknadens ledande aktörer gällande att hjälpa köpare och säljare att skapa en fungerande upphandlings-process.

Läs mer

Creditsafe

En av marknadens ledande kreditupplysningsföretag med flertalet integration i offentlig sektors olika digitala tjänster.
 

Läs mer

Newsmachine

En av få aktörer som erbjuder en kombination av nyhetsbevakning, pressrum samt utskicksstöd med flertalet offentliga kunder.
 

Läs mer

Bonnier News/DS Insikt

Sveriges största mediehus med flertalet produkter och tjänster som bevakar Vill växa sin affär inom B2P via förstärkt samarbete kring bl a DS Insikt.

Läs mer

ansvarsfullt.se

Unik kvalitetscertifiering via transparent självskattning – utmanar ISO och FR2000 genom en egenutvecklad modul för den offentliga upphandlingen.

Läs mer

GDPR Dokumentation

Till bråkdelen av kostnaden är GDPR Dokumentations ett verktyg som erbjuder samma kvalitetsnivå som annars bara återfinns hos storföretagen.

Läs mer

Leda20

Bolaget som leder utvecklingen av att kombinera jämställdhetsarbete med ledarskapsutveckling inom offentlig sektor.

Läs mer